Zittend ziekenvervoer

Taxi Borger Assen is gespecialiseerd in het vervoeren van cliënten met een indicatie. Wij rijden op dagelijkse basis door het land om onze passagiers te chauffeuren naar het ziekenhuis waar zij een afspraak hebben.

Vanuit het centraal gelegen Borger aan de N34 rijden wij binnen een half uur naar de vier grote ziekenhuizen in Drenthe en Groningen, maar dat neemt niet weg dat wij ook voor u klaarstaan als u een afspraak elders in het land heeft.

Taxi Borger Assen staat voor comfortabel en betrokken vervoer – wij kennen u en passen ons aan uw reiswensen aan. Het grote voordeel van Taxi Borger Assen is dat u meestal alleen reist. Onze chauffeur brengt u naar de juiste plek en wacht tot u klaar bent met uw ziekenhuisafspraak. Zo voorkomen wij ongemakkelijke wachttijden en vertragingen.

Vanuit uw basisverzekering worden standaard de volgende vervoerszaken vergoedt:

  • U moet een nierdialysebehandeling.
  • U moet een radiotherapie- of chemotherapiebehandeling.
  • U kunt niet alleen reizen door uw visuele beperking (gezichtsvermogen minder dan 0,3 aan beide ogen met correctie).
  • U bent afhankelijk van een rolstoel.
  • U krijgt intensieve kindzorg en het vervoer naar een verpleegkundig kinderdagverblijf is medisch noodzakelijk.
  • U bent langdurig ziek.

Niet gecontracteerd – hoe zit dat?

 Wat veel van onze passagiers niet weten als ze voor het eerst gebruikmaken van ons zorg gerelateerde vervoer is dat de zorgverzekering altijd garant staat voor uw vervoerskosten. Zorgverzekeraars maken gebruik van contracten met vervoerders en zij zullen u dan ook doorverwijzen naar hen.

Dat neemt echter niet weg dat u zélf uw keuze voor uw vervoerder mag maken. Gecontracteerd of niet, de zorgverzekeraar dekt altijd uw zorg gerelateerde vervoer.

Dus ook al is Taxi Borger Assen  niet aangesloten bij uw zorgverzekeraar dan kunt u wel degelijk gebruikmaken van onze diensten zonder dat u daar als verzekerde iets van merkt!

Taxi Borger Assen is aangesloten bij een aantal zorgverzekeraars, waaronder AON, ONVZ, De Amersfoortse Verzekeringen, Ditzo Verzekeringen, Univé, VGZ, Bewuszt Jaaah, PNO, VVAA, Zekur, Zekur natura, IZZ, MVJP, Zorgzaam Verkerd, IZA, UMC.

Het volledige overzicht kunt u opvragen door een mail te sturen naar info@taxiborgerassen.nl.

 Voor meer vragen – neem dan telefonisch contact op met Taxi Borger via 06 42 92 40 35 of mail naar info@taxiborgerassen.nl.

PGB Taxi
Vervoer

Groepsvervoer

Reserveer
Online

Rolstoel
vervoer

schoolvervoer

Klant
tevredenheid

luchthaven
vervoer

Tarieven

Bel mij terug

Zittend Ziekenvervoer

Rolstoel
vervoer

luchthaven
vervoer

groepsvervoer

PGB Taxi
Vervoer

Tarieven

Reserveer
Online

Bel mij terug